Innocent Witness

Innocent Witness

Çeviri: gyul 💖

Tür: Dram
Süresi: 129 Dakika
Yaş Sınırı: 12+
Yapım Yılı: 2018 – 2019
Ülke: Güney Kore
Dili: Korece

Oyuncular: Jung Woo-Sung, Kim Hyang-Gi

Konusu: Soon-Ho (Jung Woo-Sung) maddi açıdan zorluklar çeken bir avukattır. Bir gün, bir cinayet davasını üstlenir ve davada cinayet zanlısını savunmasını yapmaktadır. Dava üzerinde çalışırken cinayetin tek tanığı olan Ji-Woo (Kim Hyang-Gi) ile karşılaşır. Ancak, Ji-Woo otizm hastasıdır.

👉  LİNKLER 👈 DRİVE <> VK <> VD

İyi Seyirler.

Yorum Gönder

9 Yorumlar

azby dedi ki…
Jung Woo Sung’un Daesang ödülü (grand prize) aldığı, toplam 4 dalda aday gösterilen bu filmin çevirisini merakla bekliyordum. Otizmli kızı canlandıran Kim Hyang Gi’nin de en iyi kadın oyuncu dalında aday gösterilmesine şaşmamalı. Tabii böyle genç yaşta bir oyuncuya en iyi kadın oyuncu ödülü verecek vizyonda değil ne yazık ki Güney Kore sineması.
Filme gelince, konsepti itibariyle gidişatı tahmin edebildiğiniz ama yine de hiç sıkmayan, çok hoş bir yapım olmuş. Senarist otizmi çok suyunu çıkarmadan, birkaç hassas ve seyircinin ilgisini çekebilecek noktaya değinerek filme yedirmiş.
Keyifle izledim, çeviri için çok teşekkürler gyul.
Eline sağlık firari.
Mine dedi ki…
Çok iyi filmdi, teşekkürler...
serap dedi ki…
Film çok iyiydi, çeviri için teşekkürler. çeviride tek rahatsız eden şey otistik tanımlamasıydı. Otizmli bireylere sahip ailelerde bu kelimeden rahatsızlık duyuyorlar, doğrusu otizmliyi kullanmaktı. Teşekkürler, sevgiler.
Adsız dedi ki…
Çok güzel filmdi.Emeği geçen herkese çok teşekkürler. 2017 yapımı Gate ve the Mayor filmlerini de çevirebilir misiniz?
Adsız dedi ki…
Çok beğendim. Akıcılığı da iyi idi. Başı , ortası, sonu tahmin edilebilirdi ama yine de severek seyrettim. Emeği geçenlerin ellerine kollarına sağlık. :) Ji-Woo rolünü canlandıran Kim Hyang-Gi gayet başarılı idi. Özellikle ses tonunu çok beğendim.
Adsız dedi ki…
Drive bağlantısına yanlışlıkla kişisel fotoğraflarınız yüklenmiş olmalı, başkaları görmeden kaldırın isterseniz :( ~gözlüklübirhobbit
Onlar biz değiliz kimlermiş ben de çok merak ettim :))

Linki yeniledim artık filme ulaşabilirsiniz, iyi seyirler :)
Adsız dedi ki…
Kesinlikle am kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. İnsan olarak ön yargılarımızı o kadar iyi anlatılmış ki! Bayıldıııııımmmmmmmm hem de acayip bayıldım herkese izlettiriyorum :)
~gözlüklübirhobbit