The King of Pigs

The King of Pigs
Yayın Tarihi: 18 Mart - 22 Nisan 2022
Tür: Gerilim, Gizem, Dram
Ülke: Güney Kore
Bölüm Sayısı: 12

Oyuncular
Kim Dong Wook, Kim Sung Kyu, Chae Jung An, Jung Eui Jae, Lee Tae Gum

Konu
Hwang Kyung Min (Kim Dong Wook) 20 yıl önce okulda şiddet görür ve bu onda bir travmaya neden olur ancak geçmişe dair kaotik tüm duygularını gizlemeyi seçer. Karısıyla birlikte eğlenceli bir hayat süren mutlu biriymiş gibi görünmektedir. Ancak umulmadık bir olay nedeniyle sakladığı duygular yeniden orataya çıkar. Öte yandan, Dedektif Jung Jong Suk (Kim Sung Kyu) 20 yıl önce tanıdığı bir arkadaşından gizemli bir mesaj alır. Bu mesaj, geçmişte yaşanan okul şiddetini hatırlamasına neden olur. Hem bu mesajın peşine düşer, hem de karizmatik ve de yaptığı işe tutkuyla bağlı olan Dedektif Kang Jin A (Chae Jung An) ile daha fazla cinayetin işlenmesine mani olmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

Çeviri: laydi_ji 💕

Linkler

B01: OK / VK / VD ⇀ B02: OK / VK / VD

B03: OK / VK / VD ⇀ B04: OK / VK / VD

B05: OK / YU / VD ⇀ B06: YU / VK / VD

B07: OK / VK / VD ⇀ B08: OK / VK / VD

B09: OK / VK / VD ⇀ B10: OK / VK / VD

B11: OK / VK / VD SONOK / VK / VD



Çevirmen Notları

1.Bölüm 
Fleksör Digitorum Profundus: Fleksör digitorum profundus insan kolunun derin bir kasıdır. Parmakların esnemesinden sorumludur, yani dört parmağını uzun bir yerden içeri doğru kıvırmasıanlamına gelir. 

Posterior Tibial Ven: Bacağın büyük bir kan damarıdır. Posterior alt bacağın iki ana damarından biri olan posterior tibial, baldırın medial tarafını veya ayak başparmağıyla aynı tarafı tutar.

Keyifli seyirler. / SeoYoungMin & Firari & Ela :) 

Yorum Gönder

0 Yorumlar